Excellent Luxury Living event blog

Bekijk hier mijn blog's

> Blog 1: Flink in beweging
> Blog 2: Vechtersmentaliteit, doorpakken!
Hallo, mijn naam is Susan, projectmanager van het event Excellent Luxury Living 2018.

Wie ben ik?

Moeder, ondernemer, hardloper, gedreven, leergierig, enthousiast, positief, betrokken en heeeeel nieuwsgierig. Dit jaar voor het eerst in Valencia een hele marathon gelopen. Ik denk vooral in termen van Gn met die banaan! Alles wat je aandacht geeft, groeit. En: samen sterker.

LETS DO THIS!

Graag hou ik jullie op de hoogte van het reilen en zeilen rondom de organisatie van het event. De weg ernaar toe. Wat maak ik allemaal mee in het voortraject? Hobbels, hobbels, hobbels en veel pittige leermomenten.  En dan uiteindelijk - tjakka  -  boek je SUCCES! De aanhouder wint. Ik zie altijd kansen en mogelijkheden. En dat is de uitdaging.

 

De afgelopen maanden heb ik al veel mogen voelen, proeven en ervaren van wat er gaat komen. De eerste opzet in maart van dit jaar, vond ik meteen gigantisch mooi! Er komt deze editie een bijzondere toevoeging in de vorm van een Interior Designer/Light Designer Plein, met alleen de allerbeste vakmensen uit ons land én buurland Belgi.


Ik wil mensen verbinden; zowel op het plein als daarbuiten. Ik wil de exposanten van Excellent Luxury Living besmetten met mijn Verbindings VIRUS! Ga erop uit, blijf niet bij je eigen stand hangen. Ga een keer een drankje drinken aan de bar en laat ook daar je snoet zien. Ontdek de kunst van het netwerken.
We hebben elkaar allemaal nodig, samen staan we gewoon sterker.  En JA, het is gelukt: ik heb al een aantal mensen kunnen verbinden. En er zijn mooie samenwerkingsverbanden ontstaan. Een project realiseer je altijd samen met anderen.


Mijn doel voor 2018 is vernieuwing aan te brengen op het gebied van wonen in de breedste zin van het woord. Een fijn leven met mooie spullen om je heen is één. Maar een stuk welzijn is net zo belangrijk. Hierbij gaat het over functionaliteit en gebruiksgemak, maar ook over verwennerij, luxe en comfort. 

 

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal gaat komen? Draag je Excellent Eindhoven een warm hart toe?

Blijf ons dan volgen! Bijvoorbeeld op Facebook: Excellent Eindhoven.

 

Excellent Luxury Living, editie 13, wordt een verrassend mooi event. Veelzijdiger dan ooit!


Ben jij er ook bij? Leuk je dan persoonlijk te ontmoeten!

 

Een bruisende groet,

SusanFoto: Eddie MolNieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win! Blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve designartikelen,
exposities n over alle ontwikkelingen rondom het Excellent Luxury Living event.
Excellent Twitter Excellent Facebook Excellent Youtube
© 2013 Beursgebouw Eindhoven. Alle rechten voorbehouden |Disclaimer|Design by Dema Design