Flink in beweging

Ik ben volop in beweging om het event een nieuwe BOOST te geven! Met uiteraard de volledige steun van het Excellent projectteam, dat achter mij staat in deze drukke tijden.


Succes
Als woonevent moet je blijven vernieuwen en mensen inspireren. Een mooie uitdaging die ik volledig aan ga. Ik ga die klus klaren, samen met mijn team, samen met jullie! Ik loop over van de ideeën. Belangrijk in mijn geval is het motto ‘alles op zijn tijd’ en vooral ‘stap voor stap’ én vooral ook goed overzicht houden. Ik speel in mijn hoofd met vragen als: ‘Hoe krijg je elkaar goed in beweging? Hoe geven we elkaar die juiste prikkel?’ SUCCES is het gevolg van de juiste acties en door altijd groots te blijven denken. Ga mee in die stroom……
Waar ik vooral aan wil werken is de zichtbaarheid van Excellent Luxury Living 2018.

Stap voor stap
Roering brengen in de markt. Overal laten vallen dat de Excellent er weer aan komt! Het gaat echt om veel meer dan alleen stands verkopen. Ik heb een goed doordacht marketingplan. En ook hiervoor geldt ‘stap voor stap’.
Onlangs, op een winterse koude dag, had ik een interview met een redacteur van Navenant, een magazine voor Nederlands en Belgisch Limburg en één van de mediapartners van Excellent (www.navenant.nl). Uiteraard is de banner van Excellent inmiddels geplaatst op hun website!

Navenant
Mediapartners zijn belangrijk. Neem bijvoorbeeld de vraag: Hoe zet je elkaar op de kaart, zodat er een win-win situatie ontstaat? Nou, door bijvoorbeeld te bloggen en vloggen over elkaar. De social media kanalen (een krachtige tool) goed benutten. Op dit moment gaan we elkaar als volgt versterken: wij komen  in de editie van februari met een mooi artikel over de Excellent in de Navenant. En het magazine zal op vrijdagavond 20 april een NAVENANT borrel organiseren voor hun relaties bij Excellent. Na een enthousiast interview gehad te hebben, zijn wij vervolgens met de fotograaf de (lege) beurshal ingelopen om een shoot te doen. Het was een interview vol humor en bewondering naar elkaar toe, die ik niet snel zal vergeten.

Frits
Inmiddels heb ik ook een interview gedaan met een redacteur van FRITS, dé stadsglossy voor Eindhoven & Helmond (www.frits.nl). Na twaalf Excellent edities moet het vooral duidelijk worden dat en hoe wij een behoorlijke frisse wind door dit event laten waaien. Door bijvoorbeeld nieuw talent een plaats te geven op de beursvloer. Dat geeft een extra dimensie. Dit zijn de TOPPERS van de toekomst! Wij hebben het podium en het publiek en zij liften mee op het succes van het event. Een verkoopevent waar je spijkers met koppen slaat en enthousiaste bezoekers ontmoet. Het was een interview vol dynamiek! Ook de shoot die een paar dagen later plaats vond, was een ontzettende leuke gewaarwording. Bij Versmissen Furniture & Decoration in Best hebben wij gebruik mogen maken van hun tot in detail gestylde ruimten. Leuk hoor, zo samen op pad met de fotograaf op zoek naar de juiste setting!

Hop, hop
En hop, hop weer op weg naar de volgende klus. Oeffff, hakken uit en gympen aan en mijn sportersmentaliteit ga ik richting Son. Hier heb ik een afspraak waar een mooie samenwerking uit voort gaat vloeien. Vervolgens naar mijn kantoor bij het Beursgebouw om dit verder uit te werken. Ik laat er geen gras over groeien. Gelijk goed doorpakken. That’s the spirit, girl!

Trots kan ik mededelen dat wij ook een samenwerking zijn aangegaan met Netwerk Brabant (www.netwerkbrabant.nl). Een platform voor Brabantse ondernemers die streven naar waardevolle contacten; met elkaar, met onderwijs- en overheidsinstellingen en grote bedrijven.

In mijn volgende blog zal ik meer vertellen over onze exposanten van 2018!

Een bruisende groet,
SusanTerug naar overzicht

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win! Blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve designartikelen,
exposities én over alle ontwikkelingen rondom het Excellent Luxury Living event.
Excellent Twitter Excellent Facebook Excellent Youtube
© 2013 Beursgebouw Eindhoven. Alle rechten voorbehouden |Disclaimer|Design by Dema Design