Exposanten zoeken

Helga Interieur & Architectuur

Zorgeloos bouwen
Denkt u aan bouwen of verbouwen? Of neemt u meteen uw hele woning onder handen? Kom eerst eens praten met interieurarchitect Helga Spaey. Zij brengt comfort én sfeer in uw woning. Met een strakke planning en binnen uw budget.


Al bij de start van het bouwproject kan u rekenen op Helga Spaey. Zij houdt steeds rekening met leefbaarheid, functionaliteit en technische details. Zo wordt een minimale oppervlakte gemaximaliseerd en bespaart u uzelf een bijkomende verbouwing op lange termijn. Ook bij een nieuwbouwproject heeft deze interieurarchitect dezelfde voordelen: in samenspraak met een architect worden uw vereisten omgezet in één totaalproject.

Stijlvol
Elk project vraagt een aparte aanpak én stijl. Helga houdt rekening met uw wensen en gewoontes en zorgt voor interactie tussen de woonfuncties. Ze is gespecialiseerd in de leefomgeving van mensen; de inrichting van een sfeervolle thuis, en stelt dan ook het interieur als vertrekpunt voor uw bouwproject.

Van plan tot aanpak
Uw vragen en wensen worden door Helga vertaald naar een nieuw plan. Wanneer het project wordt uitgevoerd is zij dan ook uw centrale aanspreekpunt. Haar ambitieuze aanpak en ijzersterke projectcoƶrdinatie zijn daarbij belangrijke troeven.

Doordat Helga goed plant en een beroep doet op haar uitgebreide netwerk van vakmannen, wordt alles in goede banen geleid. U kan steeds bij haar terecht, zo bouwt of verbouwt u zonder zorgen.
Keerbaan 121 T 0472 47 68 93
2160 Einfo@hertprojects.be
Wommelgem Iwww.helgainterieur.be
« Terug naar het overzicht


Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win! Blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve designartikelen,
exposities én over alle ontwikkelingen rondom het Excellent Luxury Living event.
Excellent Twitter Excellent Facebook Excellent Youtube
© 2013 Beursgebouw Eindhoven. Alle rechten voorbehouden |Disclaimer|Design by Dema Design