Inntel Hotels Art Eindhoven

U kunt na uw bezoek tegen een scherp geprijsd tarief overnachten in een luxe kamer. Het hotel ligt op loopafstand van het Beursgebouw. 

Inntel Hotels Art Eindhoven is uniek gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven. Op loopafstand van de leukste restaurants, winkels, art galeries en musea. Ook het Centraal Station, PSV voetbalstadion en Design District Strijp S zijn dichtbij het hotel. Dit unieke en artistiek ingerichte hotel is deels gevestigd in de monumentale Philips Lichttoren. De 230 bijzonder ruime kamers en suites hebben allemaal een eigen inrichting. Inntel Hotels Art Eindhoven beschikt over een eigen met open keuken, een gezellige bar en gratis WiFi in het gehele hotel. 

Actietarief

U ontvangt 10% korting op het best beschikbare tarief (best available rate) wanneer u via onderstaande link boekt. Voordeel van vroeg boeken is dat u gegarandeerd bent van een kamer en mocht het nodig zijn, kunt u kostenloos annuleren tot 16:00 uur 1 dag voor aankomst. 

Direct reserveren: klik hier

Nieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win! Blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve designartikelen,
exposities Ún over alle ontwikkelingen rondom het Excellent Luxury Living event.
Excellent Twitter Excellent Facebook Excellent Youtube
© 2013 Beursgebouw Eindhoven. Alle rechten voorbehouden |Disclaimer|Design by Dema Design