Interieurarchitecten plein

Welkom op het interieurarchitecten plein

Een selecte groep interieurarchitecten uit het topsegment zowel in Nederland als België zullen deelnemen aan het Excellent Luxury Living event. Op een centraal plein zullen zij hun krachten bundelen, tonen zij hun expertise en worden door Excellent Luxury Living EXTRA belicht!

De interieurarchitecten zorgen ook voor een traffic boost! Zij delen en liken de berichten op social media, zodat hun eigen netwerk op de hoogte wordt gebracht. Door deze actieve interactie ontstaat er kruisbestuiving en meer exposure!


Robert Kolenik Eco Chic Design

Robert Kolenik (1981, Westervoort) is een interieurontwerper en een meubelontwerper met een warme, luxueuze en internationale signatuur.

Hij vertegenwoordigt de nieuwe generatie Dutch Designers die wereldwijd gerespecteerd en bewonderd wordt vanwege de hoge kwaliteit van werken, nuchtere werkmentaliteit en eigenzinnige ontwerpstijl. Kolenik combineert dit  bovendien met een flinke dosis passie, kritische blik en inspirerende persoonlijkheid. Zijn ontwerpstudio is gevestigd in Amsterdam, Nederland. Vanuit hier creëert hij interieurs en designmeubels in een grote variëteit. Interieuradvies voor villa tot restaurant, van designkroonluchter tot bank. Zijn projecten reiken tot over de hele wereld.

Is de interieurontwerper vandaag nog in Londen voor een villa in Notting Hill, morgen ontfermt hij zich over het design van een strandhuis op Mauritius. Rode draad in alle ontwerpen is een natuurlijke, rijke manier van ontwerpen en produceren. Liefhebbers herkennen deze ontwerpfilosofie aan het Eco Chic Awareness Label, dat Kolenik in 2010 heeft geïnitieerd en waaraan hij tot op de dag van vandaag trouw is.

www.kolenik.comErik Koijen Interieurarchitectuur

Erik Koijen Interieurarchitectuur voor het creëren van een comfortabele leefomgeving, waarin een ander zich thuis voelt. In ruim 15 jaar heeft Erik Koijen al diverse projecten gerealiseerd in binnen- en buitenland.

Op gestructureerde wijze biedt het bureau al naar gelang de behoefte, ondersteuning van een ontwerp tot aan het gehele bouwproces. Erik Koijen heeft een goed netwerk van uiteenlopende vakmensen.

Leefbare werkelijkheid
Het streven van Erik is om de ideëen van de opdrachtgever te vertalen naar een leefbare comfortabele en sfeervolle werkelijkheid. Een leefomgeving met helder omlijnde leefruimten waarbij het gebruik van natuurlijke materialen en subtiele contrasten zorgen voor balans.

Uitspraken Erik:

  • ‘Heldere zichtlijnen geven het huis een duidelijk karakter’
  • ‘Eenheid zorgt voor rust. Het consequent doorvoeren van materiaalgebruik is hierbij belangrijk’
  •  ‘Balans is een sleutelwoord, waarbij alle karakteristieken van materialen en onderdelen tot hun recht komen. Ook moet er evenwicht zijn tussen interieur en exterieur.’
  • ‘Een huis heeft een ziel nodig, die ik samen met de opdrachtgever probeer te vangen.’
  • ‘Mijn interieurs zijn duurzaam. Hip wonen maakt onrustig. Ik hou de tijdsgeest in de gaten en filter daar  trends uit. Als je dit vertaalt naar mode zou je kunnen zeggen dat ik de extreme uitbundigheid op de  ‘catwalk’ vertaal naar draagbare interpretaties.’
  • ‘Schoonheid is een gevoel en is afhankelijk van je manier van kijken. Deze schoonheid wil ik graag delen en zo comfortabele en mooie leefomgevingen te ontwerpen.’.

www.erikkoijen.nlMedie Interieurarchitectuur

Vanuit de grote lijnen tot in de kleinste details ondersteunt Medie Janssen u bij uw interieur-projecten. Een ambitieuze Interieurarchitect die haar ontwerpen afstemt op de vraag van haar opdrachtgevers. Ze heeft een unieke combinatie van een sterk sociaal communicatief karakter wat gepaard gaat met haar ontwerptalent. Hiermee is ze in staat de klantvraag optimaal te kunnen verwerpen naar een passend concept. Daarnaast schroomt ze zich niet om haar mening te geven wat altijd ten dienste staat van de uiteindelijke kwaliteit.

In samenwerking met tal van leveranciers en specialisten wordt uw droomhuis gerealiseerd. De mogelijkheden in deze tijd zijn ontoereikend en het aanbod is groot. Daarbij is het maken van goede keuzes uiterst belangrijk. Medie Janssen adviseert u bij het maken van deze keuzes. Vanuit een stappenplan worden zowel het proces als de kosten overzichtelijk. Elk project staat op zich en verschilt daarin. Het persoonlijk karakter van de projecten maakt de uitdaging. Uw vraag wordt vertaald in een ontwerp. Door middel van een schets, maatwerktekening of 3D- uitwerking wordt het ontwerp gepresenteerd. Vervolgens wordt de juiste materialisering en detaillering bepaald. Over smaak valt niet te twisten maar met de goede combinaties kan een ontwerp wel kloppen en u passen als een maatpak.

www.mediejanssen.nlIA Interieurarchitecten (B)

Een team van interieurarchitecten en een architect staat steeds paraat om de meest unieke ontwerpen te realiseren. Na zijn Architectuurstudies te Sint-Lukas Brussel in 1995, werkt Frederik uitsluitend als zelfstandig interieurarchitect. Ondertussen heeft hij al verschillende grote projecten gerealiseerd zoals het Operagebouw van Tbilisi in Georgië, en de inrichting van het Brusselse appartement van de Formule 1-piloot Fernando Alonso.
Daarnaast is Frederik vaak te zien op TV-programma’s zoals De inrichters en Huizenjacht. Frederik beperkt zich niet tot één stijl, maar probeert van elk project iets unieks te creëren.

Jarenlange ervaring en kennis gecombineerd met een jonge visie en ultieme passie voor interieurarchitectuur zou de beste manier zijn om IA-Interieurarchitecten te omschrijven. Ervoor zorgen dat de klant 100% betrokken wordt bij het volledige designproces is onze prioriteit. Het tekenen van unieke en ergonomische plannen is ons vak. Zo creatief mogelijk zijn is onze passie.

Geen uitdaging is ons te klein of te groot, onder onze projecten bevinden zich zowel particulieren als corporate projecten waaronder Lancia Automobili, Duvel Moortgat, D-Side, Design Is Dead, Sensunik, de Pub Agency, etc.

www.ia-interieurarchitecten.comVanessa van Tiggelhoven

Vanessa van Tiggelhoven is product en interieur designer.

Het geschetste beeld is één van haar collecties, en geeft tevens haar handschrift weer: de kracht van de eenvoud.

Dit zie je terug in haar werkwijze, en haar designs, waarmee zij de Elle Decoration Design Talent Award by Cappellini behaalde.

Zij heeft op vooraanstaande plekken geëxposeerd met geweldige samenwerkingen, waaronder Philips Lighting, KLM, en Foam Café, het Stedelijk Museum in Amsterdam, en het MAD museum in New York.

www.vanessavantiggelhoven.comFamily Affairs

Juul en Anne, moeder en dochter, met jarenlange ervaring op het gebied van inrichten, renoveren en antiek worden geraakt door schoonheid en stijl in perfecte harmonie. Wij combineren antiek, hedendaagse meubels, stoffen en behang met verrassende resultaten, ontwerpen uw interieur en adviseren over kleur- en materiaalgebruik en bieden tevens de mogelijkheid voor gehele of gedeeltelijke bouwbegeleiding. Onze winkel is gevestigd op ons landgoed "Heerlijkheid Loenen” in het 300 m2 grote koetshuis. Tijdens een bezoek kunt u onze collecties bekijken, maar wij komen ook bij u thuis voor advies.

Wij vertalen uw wensen in op maat gesneden oplossingen. Family Affairs is het adres voor bouwbegeleiding, gordijnen, behang, meubels, verlichting en decoratieve elementen.

www.fa-interiors.nlAOZ Interieur

Atelier op Zolder ontwerpt interieurprojecten en is gespecialiseerd in de realisatie en renovatie van oude monumentale panden. Stoere, warme interieurs met een persoonlijke inbreng van de opdrachtgevers zijn specifieke kenmerken van onze projecten.
 
Het gebruik van natuurlijke, eerlijke materialen met een duurzaam karakter staat voorop. Dit resulteert in een uitstraling die jaren mee kan en de tand des tijds moeiteloos kan doorstaan.
 
Het bewaren van (cultureel) erfgoed door het toepassen van (economisch) rendabele functies is één van de aspecten van de werkzaamheden. Samen met de opdrachtgever wordt een concept ontwikkeld waarmee de realisatie tot in de puntjes uitgewerkt kan worden, naar een tot volle tevredenheid stemmend eindresultaat.

www.aozinterieur.nlJos van Zijl Interieur Ontwerp

Jos van Zijl is een interieurontwerper met een persoonlijke visie op ruimte en indeling.

Zijn projecten worden gekenmerkt door techniek, logica, detail, strakke lijnen met een warm minimalistisch ontwerp.

Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, in feite te denken buiten de kaders creëert Jos van Zijl uiteindelijk een geheel waarbij de vormgeving in detail op elkaar wordt afgestemd. Vanuit deze detaillering gebruikt hij veelal natuurlijke en pure materialen. De kleurstelling is ingetogen om zodoende rust en een tijdloos karakter aan de ruimte te geven.

Jos van Zijl architectuur buiten de kaders!

www.josvanzijl.nlImore Interieurarchitectuur (B)

‘your way of living’, luidt het grondbeginsel van dit jonge architectenbureau.

In 2014 werd imore | interieurarchitectuur genotuleerd voor het creëren van ‘totale interieur- en architectuurontwerpen’.

De zelfbewuste en ambitieuze interieurarchitecten streven er naar een volkomen consequente relatie tussen exterieur en interieur te verkrijgen. En ook al ligt hun beroepsmatige focus op het interieur, het is een onweerlegbare logica dat interieur en exterieur met elkaar in overeenstemming moeten zijn. De kracht van een geslaagd project schuilt ontegensprekelijk in de visie die eraan vooraf gaat en de ambacht in uitvoering en materialisatie.

www.imore.beSelda Design Gallery

Selda Design Gallery is een state of the art designbureau. Een helder ontwerpplan voor elke gewenst ruimte. Uitvoering met ervaren projectontwikkelaars.

Selda is expert op het gebied van interieurinrichting. Van ontwerp tot realisatie gaan wij uit van uw specifieke wensen. U kunt bij Selda Design Gallery terecht voor interieuradvies, ontwerp op maat, advies bij verhuizing, verkoopstyling of de herinrichting van uw woning of bedrijf. Ook helpen wij bij het selecteren van bij uw smaak passende kunst. Selda werkt samen met young professionals uit diverse vakgebieden. Uw project wordt van begin tot eind begeleid door dit team van deskundigen.

www.seldadesigngallery.comCr33mers (B)

Na een vooropleiding in multimedia studeerde interieurarchitect Ken Creemers af als master in de interieurarchitectuur aan de PHL in Diepenbeek. Nog in datzelfde jaar besloot de interieurarchitect in het Limburgse Bree zijn eigen ontwerpbureau op te richten, met de naam CR33MERS. Een bureau dat is ontstaan vanuit een overtuigende ondernemersspirit en vol enthousiasme en passie voor interieur en kunst. Met dat uitgangspunt werkt Ken Creemers dagelijks aan het realiseren van de mooiste interieurprojecten en woonconcepten.

Iedere nieuwe opdracht is voor CR33MERS een nieuwe uitdaging. Door een unieke persoonlijke benadering is het architectenbureau in staat om op basis van uw esthetische en praktische verwachtingen een goed ontwerp te creëren. Door de jarenlange ervaring, achtergrond en door zelfstudie is interieurarchitect Ken Creemers van alle markten thuis. Ook volgt de interieurarchitect voortdurend de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dit resulteert in indrukwekkende interieurprojecten.

www.cr33mers.beSTRK

STRK is in 2014 opgericht door Bart de Groof (Tenback de Groof architectuur) en Maarten van Vroonhoven (van Vroonhoven architectuur). Samen met een team van interieur stylisten en technisch tekenaars, werken zij aan een grote diversiteit van interieur ontwerpen. STRK werkt zowel voor particulieren als zakelijk opdrachtgevers. Bart en Maarten halen hun inspiratie  o.a.  uit de vele design (vak) beurzen die zij bezoeken. Dankzij hun opleiding als architect, doorgronden zij feilloos de potenties en kwaliteiten van een ruimte, dit zorgt voor spannende, doordachte en heldere ontwerpen. Sinds 2014 heeft STRK ook een eigen productenlijn, onder het label "STRK by Bart en Maarten” ontwerpen zij verschillende custom made producten, zoals poorten, binnendeuren, verlichting, keukens en meubels.

www.strk.nlHelga Interieur & Architectuur (B)

Zorgeloos bouwen
Denkt u aan bouwen of verbouwen? Of neemt u meteen uw hele woning onder handen? Kom eerst eens praten met interieurarchitect Helga Spaey. Zij brengt comfort én sfeer in uw woning. Met een strakke planning en binnen uw budget.

Al bij de start van het bouwproject kan u rekenen op Helga Spaey. Zij houdt steeds rekening met leefbaarheid, functionaliteit en technische details. Zo wordt een minimale oppervlakte gemaximaliseerd en bespaart u uzelf een bijkomende verbouwing op lange termijn. Ook bij een nieuwbouwproject heeft deze interieurarchitect dezelfde voordelen: in samenspraak met een architect worden uw vereisten omgezet in één totaalproject.

Stijlvol
Elk project vraagt een aparte aanpak én stijl. Helga houdt rekening met uw wensen en gewoontes en zorgt voor interactie tussen de woonfuncties. Ze is gespecialiseerd in de leefomgeving van mensen; de inrichting van een sfeervolle thuis, en stelt dan ook het interieur als vertrekpunt voor uw bouwproject.

Van plan tot aanpak
Uw vragen en wensen worden door Helga vertaald naar een nieuw plan. Wanneer het project wordt uitgevoerd is zij dan ook uw centrale aanspreekpunt. Haar ambitieuze aanpak en ijzersterke projectcoördinatie zijn daarbij belangrijke troeven.

Doordat Helga goed plant en een beroep doet op haar uitgebreide netwerk van vakmannen, wordt alles in goede banen geleid. U kan steeds bij haar terecht, zo bouwt of verbouwt u zonder zorgen.

www.helgainterieur.beHemels Wonen: Interieur, advies en ontwerp!

Aangenaam, wij zijn Hemels Wonen. We adviseren, ontwerpen, realiseren en stylen. Bij nieuwbouw, verbouwing en bestaande bouw. Daarbij kijken we naar indeling, licht, kleuren, materialen, meubels en accessoires. Op die manier creëren we de sfeer die jij zoekt. Zo voel jij je helemaal thuis. Dat is waar wij het voor doen! Wanneer voel jij je helemaal thuis?

www.hemelswonen.comBekhoven Ontwerpen

Bekhoven Ontwerpen staat voor een eigenzinnige stijl, waarbij ambacht en comfort hoog in het vaandel staan. Ontwerpen in algemene zin, mooie dingen maken, daar draait het om. Dit varieert van een kandelaar, stoel of een complete verbouwing. Ambacht staat centraal: alles wordt met de hand gemaakt. Van Bekhoven Ontwerpen maakt de mooiste 3D animaties van je huis, zodat je een goed beeld hebt van wat er gaat veranderen. Na het ontwerpen en het testen van de prototypen, worden alle meubelen met de hand gemaakt.

www.bartvanbekhoven.nlNieuwsbrief
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win! Blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve designartikelen,
exposities én over alle ontwikkelingen rondom het Excellent Luxury Living event.
Excellent Twitter Excellent Facebook Excellent Youtube
© 2013 Beursgebouw Eindhoven. Alle rechten voorbehouden |Disclaimer|Design by Dema Design